Informasjon

Hva er JuleJakten?

JuleJakten er en aktiv julekalender som er gratis og åpen for alle.

Dette er en fin måte å oppdage nye turområder i kommunen på samtidig som en får en spennende og aktiv førjulstid med mulighet for å vinne flotte premier.

Vi markerer 24 turmål i Stavangerområdet fordelt på 12 kart fra 1. desember. Alle stedene er lett tilgjengelige til fots, på sykkel, med barnevogn og i rullestol. Turmålene vil ligge rett i nærheten av et lyspunkt slik at det skal være mulig å få en fin tur på kveldstid også.

Dette er et lav-terskel tilbud som alle vil klare å finne fram til. Mer utfordrende opplegg er tilgjengelig på turorientering.no hele sommerhalvåret.

 

Hvem kan delta?

Alle siddiser, gauker, jærbuer og andre kan delta i JuleJakten. JuleJakten passer for alle! Unge og eldre, med eller uten barnevogn, sykkel, gåstol, rullestol eller gåstaver.

Har du friske bein eller dårlige knær, men vilje og lyst på en tur rundt omkring i Stavanger? Da passer JuleJakten for deg.

 

Hvordan komme dit?

Alle kartene har markert busstopp som passer for turen. På nettsiden er det beskrevet hvordan du enkelt kommer deg til turmålet og litt om spesielle omkringliggende attraksjoner som kan være greit å kombinere med turen.

 

 Turmål (poster)

Turmålene plasseres ut 1. desember og kart blir tilgjengelige på julejakten.no
Hvert turmål er i ca A4 størrelse og er merket med dag og en kode. Alle turmålene er tilgjengelig for bevegelseshemmede i rullestol og på kveldstid.

Turmålene finner dere midt i ringen som er markert på kartet. I eksempelet er turmålet ved et hushjørne.

 

Registrering av postbesøk

Koden på hvert turmål kan registreres ved å scanne QR koden på postene, eller ved å gå inn på julejakten.no for å registrere koden der. Alle som skal delta må logge inn med Facebook, Google eller Twitter-bruker på julejakten.no. Dette er gratis og e-postadresse blir ikke delt med noen.

 

Kart

Alle kart blir gjort tilgjengelige 1. desember på julejakten.no. Kartene kan du se på mobil eller ved å skrive de ut på papir.

 

Premier

Hver dag i desember blir en dagsvinner trukket. Premiene er et gavekort på 300,- hver dag, og 500,- på julaften. Vinnere blir kontaktet via e-post som ble oppgitt ved registreringen.

 

Trekning

Hver registrering gir deg ett lodd som er med i de resterende trekningene. Det betyr at jo flere registreringer du har, jo større vinnersjanse har du. Registreringen du gjør 1. desember er altså med i 24 trekninger. 🙂

 

Problemer?

Har du problemer med å registrere et turmål, bruke QR-kode, laste ned kart, finne fram til turmålet, eller bare å gi en tilbakemelding, ta gjerne kontakt på e-post julejakten@o-klubb.no.

 

Om oss

Stavanger Orienteringsklubb er en av distriktets største orienteringsklubber.

Klubben ble stiftet i desember 1950, og har siden da hatt stor aktivitet. Medlemstallet har variert opp gjennom årene, men har øket de seneste årene og vi har nå over 150 aktive medlemmer.

Medlemmene deltar på løp både lokalt, nasjonalt og internasjonalt og vi har medlemmer på alle aldre og nivåer.
Klubben har kart i mange områder som brukes til løp og treninger og vi arrangerer hvert år flere o-løp.

Klubben har også et spennende turorienteringsopplegg hvert år som passer for de fleste.

Har du lyst å prøve orientering eller er det noe du lurer på, kontakt oss på e-post stavanger@o-klubb.no eller les på hjemmesiden stavanger.o-klubb.no