Veiledning

Hva er JuleJakten?

JuleJakten er en aktiv julekalender som er gratis og åpen for alle.

Dette er en fin måte å oppdage nye turområder i kommunen på samtidig som en får en spennende og aktiv førjulstid med mulighet for å vinne flotte premier.

Vi har plassert ut 24 poster i Stavangerområdet fordelt på 12 kart fra 1. desember. Alle stedene er lett tilgjengelige til fots, på sykkel, med barnevogn og i rullestol. Postene vil ligge rett i nærheten av et lyspunkt slik at det skal være mulig å få en fin tur på kveldstid også.

Dette er et lav-terskel tilbud som alle vil klare å finne fram til. Mer utfordrende opplegg er tilgjengelig på turorientering.no hele sommerhalvåret.

 

Hvem kan delta?

Alle siddiser, gauker, jærbuer og andre kan delta i JuleJakten. JuleJakten passer for alle! Unge og eldre, med eller uten barnevogn, sykkel, gåstol, rullestol eller gåstaver.

Har du friske bein eller dårlige knær, men vilje og lyst på en tur rundt omkring i Stavanger? -Da passer JuleJakten for deg.

 

Hvordan komme dit?

Alle kartene har markert busstopp som passer for turen. På nettsiden er det beskrevet hvordan du enkelt kommer deg til postene og litt om spesielle omkringliggende attraksjoner som kan være greit å kombinere med turen.

 

Kart

Alle kart blir gjort tilgjengelige 1. desember på julejakten.no. Kartene kan du se på mobil eller ved å skrive de ut på papir når du skal ut på tur.

 

 Poster

Postene plasseres ut før 1. desember og kart blir tilgjengelige på julejakten.no fra 1. desember.
Hvert post er i ca A4 størrelse og er merket med dag og en kode. Alle postene er tilgjengelig for bevegelseshemmede i rullestol og på kveldstid.

Postene finner dere midt i ringen som er markert på kartet. I eksempelet nedenfor er posten ved et hushjørne. Bygninger er grå “firkanter” på kartet.

 

Informasjon om området

Ved siden av kartet på nettsiden vises litt ekstra informasjon om området posten ligger ved for at du skal kunne lære litt om om byen. Gjerne skriv litt selv på Facebook-siden hva du opplever på turen og post gjerne et bilde eller to på Instagram under taggen #julejakten.

 

Registrering av bruker

Alle som vil delta i trekning av premier må registrere en bruker på julejakten.no. Dette er gratis og e-postadresse blir ikke delt med noen. E-postadressen brukes kun for kontakt med deg når du har vunnet. Familier kan registrere flere brukere på samme e-postadresse.

Det anbefales å bruke navnet ditt eller lignende som brukernavn og ikke e-postadressen da brukernavnet kan bli synlig under “5 på topp”-listen på nettsiden når du har vært ute på tur.

 

Registrering av postbesøk på nettsiden

Koden på hver post kan registreres ved å gå inn på julejakten.no og registrering der. Du må logge deg inn/registrere bruker for å kunne registrere koden. Velg postnummer og fyll ut koden før du trykker “Registrer besøk”-knappen.

 

Registrering av postbesøk med QR-kode

Du kan bruke mobiltelefon med QR-kode-app og skanne QR-feltet på posten for automatisk og enklere registrering av postkoden.

Du må enten ha logget deg inn før første gang du skanner en QR-kode, ellers så må du logge inn og deretter skanne koden på nytt. Når du først har logget deg på skal det holde å skanne en gang.

 

Premier

Hver dag i desember blir en dagsvinner trukket. Premiene er et gavekort på 300,- hver dag, og 500,- på julaften. Vinnere blir kontaktet via e-post som ble oppgitt ved registreringen.

 

Trekning

Hver registrering gir deg ett lodd som er med i de resterende trekningene. Det betyr at jo flere registreringer du har, jo større vinnersjanse har du. Registreringen du gjør 1. desember er altså med i 24 trekninger. 🙂

 

Instagram

Bli med i den uformelle konkurransen om å ta det beste bildet i jakten på julen, og last det opp med taggen #julejakten.

 

Problemer?

Har du problemer med å logge inn, registrere en post, bruke QR-kode, laste ned kart, finne fram til posten, eller bare å gi en tilbakemelding, ta gjerne kontakt på e-post julejakten@o-klubb.no.

 

Om oss

Stavanger Orienteringsklubb er en av distriktets største orienteringsklubber.

Klubben ble stiftet i desember 1950, og har siden da hatt stor aktivitet. Medlemstallet har variert opp gjennom årene, men har øket de seneste årene og vi har nå over 190 aktive medlemmer.

Medlemmene deltar på løp både lokalt, nasjonalt og internasjonalt og vi har medlemmer på alle aldre og nivåer.
Klubben har kart i mange områder som brukes til løp og treninger og vi arrangerer hvert år flere o-løp.

Klubben har også et spennende turorienteringsopplegg hvert år som passer for de fleste.

Har du lyst å prøve orientering eller er det noe du lurer på, kontakt oss på e-post stavanger@o-klubb.no eller les på hjemmesiden stavanger.o-klubb.no